Citiraj:
Autor AC Thunder
/...cut/.....
Konačno je neko dao nešto konkretno. Hvala na upozorenju (poznat sam kao nepažljivi čitalac foruma). Ja sam se ipak referirao na drugi post, sada već frustriran "morem" sličnih. Zato što koristim NOD i zanima me koliko je proizvod kvalitetan kada već plaćam licencu za istog. Bilo bi lijepo da dotični daju neke argumente pa da i ja zauvjek napustim dotično smeće.
ah, da razmotrimo što je našao Kaspersky:
O AdWareu neću trošiti rječi, a usporedba sa paketom Kaspersky internet security, ne stoji, možemo uspoređivati Esetov AV NOD 32 2.7 i Kaspersky AV 6.
Ako malo proguglaš (koji se ovdje tako voli spominjati od strane iskusnijh forumaša) vidjet ćeš da je Klon.g packed, znači zapakiran nekakvim alatom za kompresiju. Na mnogim forumima se lome koplja oko kompresiranih fajlova. Tamo ćeš vidjeti da NOD ne troši vrijeme na raspakiravanje svih mogućih formata kompresije (kao ni mnogi drugi). Kaspersky troši iznimno puno vremena na skeniranje fajlova i poznaje, kako sam pročitao, preko 700 načina kompresije.
Ajmo sad o tome što je to najbolje i što kome treba.
Definiraj "najbolje". Da li to znači da ti nikakav malware (ako se složimo da taj pojam označava sve moguće neželjene tj. maliciozne fajlove) i nikada neće zasjesti na računalo? Ako je tako, onda takav ne postoji. Ako želiš jednim programom zaustaviti sav mogući malware onda NOD nije za tebe.
....cut......
|

Ovako se odgovara, a ne ono ranije, zato i je moja reakcija bila takva...nema veze.
Inace, opet sam na NOD-u makar sam izgubio povjerenje koje sam imao duze vrijeme. Netko je spomenuo "svako svoga konja hvali" pa sam i ja hvalio uzduz i poprijeko Nod dok mi nisu pocele pi...rije iz prvog posta.
Radi se o tome da sam bio cvrsto uvjeren da mi nemoze nista "proc" jer lap-top mi sluzi primarno za posao a u slobodno vrijeme pogledat koji film, mjuza itd...
100% sigurnost ne postoji, osim naravno kod kempera AMD-ejca, a ja se nadam da mi se nece opet desiti sranje kao prvi put, stvarno sam izgubio zivaca/vremena dok sam rjesio problem.