View Single Post
Staro 03.05.2007., 11:29   #17
LUKA MX
Rakija
Moj komp

LUKA MX's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor komer Pregled postova
i daj m ijos reci kolko snage mislis dobit sa drugim auspuhom?
malo da te razuvjerim....firtakt aka (cetverotaktni motor) ti teoretski nosi 5% snage auspuhom,dok cvajo(dvotaktni motor) oko 30%,to su sve teoretske vrijednosti.....ako zelis bit baja,a vidim da zelis,kupi si tomos automatic jer ako nemas iskustva sa voznjom motora,bilo koja trkaljka ce te dovest u kriticnu situaciju....dakle mani se trkaljke ako nemas iskustva,nadalje,ova yamaha XT po meni idealan motor za pocetnika,pa cak i malo iskusnije...nema brutalno razvijanje snage kao cvajo....napominjem da cagiva mito otvorena ima 20+ks,a XT oko 10-11....o potrosnji ti nemoram govorit ko ima manju....dalje,klip je zaribao ili zbog preslabe mjesavine ili zbog pregrijavanja....i bas me zanima koji jack je otisao na cagivi jer polini ima vecinu dijelova za cagive,sto za nabrijat,sto serijala....
onda,akrapovica stavljat na XT-a sa dobitkom reda velicine 1ks,a pritom ostaviti oko 1000€...mogu ti samo reci bacen novac....da ne mislis da pricam gluposti,idem sa frendom po motocross utrkama kao mehanicar,tako da nemogu reci da sma najpametniji,ali neke stavri znam,neke neznam...a znam ekipicu koja kupi prvi motor apriliu RS ili cagivu mito kako zavrsavaju...
cagiva mito otvorena ima 34 konja
http://www.motorbikes.be/en/Cagiva/2...%20Evoluzione/

LUKA MX je offline   Reply With Quote