View Single Post
Staro 03.05.2007., 10:04   #17
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Pa da, tako nekako to i ima smisla... bio sam na P4 3.0 HT, P4C800 1GB rama i 6600GT. Sasvim solidna konfa za svašta po malo s naglaskom na video obradu jer slabo se igram a ako se i igram pravo da vam kažem ja ne vidim nikakve razlike u igrici sa i bez onih Af Aa ili čega li već... Obično bježim kud koji mili moji i ne vidim ja tu nikakve rubove itd...

To sve sam uspio prodati za 1600kn a novi proc, ploča, mema i grafa su me izašli 3700kn tako da 2100kn i nije nešto strašno što se nebi moglo navuć iako nije ni malo love u pitanju.
Pošto se slabo igram opet sam uzeo grafu koliko toliko nešto pristojno no perfomanse što sam dobio u video obradi mislim da vrijede tih novaca.
Prije 3 sata i neki kusur za 1 DVD a sad to složim za 1 sat i koji minut

Drastična ušteda vremena a bez obzira što nemam neku bijesnu grafu i igrice puno bolje idu. Fućka mi se za testove, nema više da moram preko noći ostavit komp da kodira nego mogu kad god hoću s time da sad mogu i sve ostalo normalno raditi dok on kodira. Eto, nisam se probao igrati dok kodira ali to bi bila perverzija
Gledam film ili slušam muziku, surfam a on ljepo u pozadini kodira, prava milina... Ni kune mi nije žao
stuc je offline   Reply With Quote