Citiraj:
Autor joolka
..joj ovih komentara,dajte ljudi malo stvarnosti,kad smo prelazili sa socketa a na 64 bitne 939 athlone koliko je vas zinulo i reklo u je*bate koje razlika,ja sam osobno bio razocaran odnosno toliko pupmanja u reviewima za ku*ac...ista stvar je i s ovim...za sad je to neisplativo s obzirom da ces za ovog 939 dobiti 250kn..
|
Tko je rekao ? Ja tvrdim iz osobnog iskustva, sad puknem divx za sat vremena i to je stvarnost.
Za venice se davalo 800kn a sad je za c2d neisplativo ??
A koji je to venice razvalio nekog bartona 3200+ ili starog northwooda 3.0 sa Ht-om ? Spram northwooda je čak i slabiji u kodiranju i korištenjem više aplikacija odjednom a northwood je išao za 500kn na tržnici, ne svi juriš na venice... isplativo ?
Danas sam čovjeku sklopio bartona mobilca na nf2 ultra i stavio ga na 200x11. Razvalio je u svim testovima od susjeda A 64 3200+ sa smješnom temperaturom od 45c u loadu. Doduše na 32-bit windozama no koliko ljudi koristi 64-bit windowse ?
Običan barton 3200+ nije ništa ( puno ) lošiji od A64 3200+ i tu se ne može govoriti o nekom razvaljivanju no preći sa običnog A64 3200+ na bilo koji c2d je u pravom smislu riječi razvaljotka pa nek se ljuti tko god hoće...