View Single Post
Staro 02.05.2007., 21:38   #18
aurellie
Premium

aurellie's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ajde sretno, ja sam na 098 i 091 ali ove cijene su predobre makar mi se Tele baš i ne sviđa..
Zai sa gamer.hr foruma je napisao jedan jako zanimljiv post.

Citiraj:
Ja osobno zelim da sve usluge u mobilnoj telefoniji poskupe za nekih 400% jer mi stvarno nije jasno koliko Tele2 mora biti jeftiniji da korisnici predju na njega. A stvarno cujem svakakvih izgovora da je to za popizdit.

1. Najprije nitko nije cuo za Tele2 (A KOJI SU TI???), dok za Vipnet misle da je neka svjetska marka...
2. Kad shvate da je Tele2 prisutan svugdje i da ima u pravilu najpovoljnije cijene, onda im je steta mijenjat broj jer ga imaju tako dugo.
3. Kada dobiju mogucnost prijenosa broja, ljudima smeta sto pozivatelji njihovog broja moraju odslusati 1 ***enu recenicu ukoliko zovu sa jedne ***ene mreze (one sa koje je korisnik koji je prenio broj presao).
4. Kada i to pregrme, onda im se neda cekat 1 tjedan za prijenos broja.
5. I na kraju genijalci uzmu neku "povoljnu" flex keks ili funny bunny vipovu tarifu i misle kako razgovaraju besplatno sa fiksnom mrezom ili unutar mobilne mreze i svi su happy. I dalje dobivaju 3x vece racune nego sto bi dobivali u tele2 mrezi.

60 minuta poziva prema Vipnetu, 60 prema tmobajlu, 60 prema Teletu, 60 prema fiksnoj + jos 60 poruka = 147 kn mjesecno (uz napomenu da nije uracunata uspostava poziva - sto je mana kalkulatora i mali reklamni trik jeli). Ajde nek je svaki poziv trajao samo minutu i da na svaku placas 25 lipa to je jos 60 kuna. Dakle 200 kuna ukupno za toliko telefoniranja? MMS i GPRS su sada tu. Ostale usluge se blize. Pokrivenost je prakticno 100%na. Ajde tu i tamo neki problemcici, ali svaki pocetak je tezak. Samo jos treba da postanemo zemlja u kojoj su troskovi i kukanje oko njih najveci, a uspjet cemo potjerati izvan HR mrezu koja u EU slovi kao najpovoljnija. GG Hrvatska

RIP. Snaga komunikacije!