Citiraj:
Autor Sciflash
Znači, da ponovim gradivo 
Prvo na matičnu stavim procesor (pazim na pinove), cijelu gornju površinu procesora namažem tankim slojem paste i na njega zatim stavim cooler. Cooler učvrstim ... ima one poluge ili tako nešto.
Zatim stavim RAM.
Tada matičnu stavljam u kućište. Distancere na kućište (valjda ima rupe na pravim mjestima) postavim tako da odgovara rupama od matične i zatim ušarafim matičnu.
Utaknem naponski kabel u matičnu, a zatim ostale naponske i podatkovne kabele.
To se nadam da je sve napravljeno na principu ključ-brava da ne utaknem nešto gdje ne treba.
I to je to.
Pitanje ... imam odvijač s magnetnim vrhom ... to pretpostavljam nije dobro rabiti.
I još nešto što je sa statičkim elektricitetom ... jel' mogu staviti kućište na pod na kojem je tepih ili na drveni stol. i prije rada da se 'uzemljim' na vodovodnu cijev (nadam se da ne pitam nebuloze)
|
u principu da sve je tak kak treba bit

samo, ja koristim ovaj sa magnetnim vrhom i nikada nisam imao problema s komponentama i mislim da je poželjno rabiti taj namagnetizirani radi lakšeg rukovanja...
što se tiče tepiha - nisam siguran...ja sam svoj jedan stari cijelog rastavljao i sastavljao na tepihu pa nije bilo problema...ali to sam samo ja