Super za tebe SRV
nego ipak mi nisi odgovorio na pitanje i nesto mi nisi rječit u ovoj temi a od tebe sam dobio dojam da si u onoj klategoriji nojz frikova....
inače ovaj vikend sam našao vremena da nadogradim napajanje
slikica
radi psivno bez venta i vrlo je tiho :P
grije se samo desno hladilo no ne toliko da bi me zabrinjavalo.
a kad stavim sharkon 8cm vent na 500 rpm onda je sve potpuno hladno a i dalje se ništa ne čuje no za rad napajanja u tom modu imam psihičku prepreku jer vidim da se nešto okreče

Možda bi bila najbolja neka kombinacija da se vent tu i tamo nakratko sam upali...
a pošto nisam zabranio i preporuku nekog novog/drugog napajanja pa smo došli do te delte zanima me osvrt ne ovo od nekog hladnije glave...
Mislim što bi ustvari dobio zamjenom ovog (pa čak i da još imam onu kombinaciju s 14cm ventom na 500rpm) s novim....
dobio bi da bi izgledalo normalno i mogao bi ga montirat u kučište...ali u kučištu nebi moglo stat zbog zalmana 7000 pa bi opet išlo kat poviše...
a pošto sam za tu deltu
našao info od nekih 27db šuma zanima me po kojoj logici mi preporučuješ to napajanje kao nešto uber što je tiše od one jeftine kemije s ventom od 14cm deklariranim na 22db a ja sam tražio tiše i od tog venta na 500rpm? ne shvačam
i sad nakon što sam ovo napravio koliko ima smisla kupovina nekakvog orginalno pasivnog ? (kad gledaš kontekst da mi izglewd ne smeta i da bi zbog mjesta i to novo moralo na krov ?
projekt gotov,sve radi ok i jedina opassnost je od udara struje ako netko slučajno dirne nešto što ne treba (dosad sam primjetio da je ta kombinacija diranje 2 hladila istodobno

)