Citiraj:
Autor nino5
Pa u textu pise da je... "No EVGA je otišla i korak dalje tako što je odlučila dodatno ohladiti i donju stranu kartice na kojoj je također ugrađen crni pasivni bakreni hljadnjak." 
|
A ja sam pitao da li ima kakvih razlika u samoj konstrukciji hladnjaka (vise toplovodnih, ili nesto bas revolucionarno). I sam vidim da ima sa donje strane bakarnu plocu, i sveukupno mnogo više bakra od referentnog hladnjaka, ali sam mislio da je ipak nešto novo, nešto divlje.
Citiraj:
Autor Beren
Osobno mislim da bi razlike u performansama bile minimalne s prelaskom na Core 2. To što Core 2 bolje vrti Super PI ne znači da ima beneficije kad je riječ o igranju u praksi (dakle s postavkama koje najviše opterećuju grafičku karticu).
|
Da se ložim na SuperPi već bi odavno kod sebe imao C2D mašinu. I sam si rekao (ukoliko si ti pisao članaka, nisam obraćao pažnju na to) da čitavoj konfiguraciji na kojoj je testirana graficka nestaje daha.
Citiram: "Također treba napomenuti kako EVGA-ina kartica pruža vrhunske rezultate koji bi bili sigurno još bolji da je testni sistem novije generacije, tj. da može pratiti tempo EVGA-ine grafičke kartice."
I ne nisam milsio da bi ta "jaca" masina
morala biti C2D, nego bilo kakva kofiguracija sa više od 1GB RAM-a, i prcesorom navijenim preko 2.5GHz čisto da može filovati grafičku dovoljno brzo da bi ona mogla pokazati svu svoju snagu.