View Single Post
Staro 01.05.2007., 09:04   #9
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Prvo @ zackoj & geniusboy :
kad čitam te vaše postove s tim tonom gadim se sam sebi jer tek sad vidim kako su drugima izgledali moji nekad dok su mi određene stvari značile više...

govorim o tom vašem tonu i *posebnom* 'upozorenju' tipa pazi to je simulacija 'nije to za malu djecu / sim. je ovo i ono a ne to i bla bla bla...

inače geniusboy kažeš da je sim: gtr2,lfs ,rFactor...
a ja kažem : hebat ga na što je svjet spao i što se sve danas naziva simulacijom

vidiš ton ,sviđa ti se ?
a ako netko imalo prati svjetsku sim odmah se zna kojoj ja to grupi pripadam jer taj stav imaju samo oni. Mrzi ih cijela sim. racing scena zbog te uobraženosti i stava 'plave krvi' da je večinom sve zahtjevno ko vožnja autiča u luna parku nakon što savladaju *guess sim.*
Molim da se taj ton ne povezuje direktno s mnom jer kao što rekoh, davno sam nekim stvarima davao puno više pažnje (ioako su tragovi /postignuča ostali)

@Matesonik
Neznam za mogučnosti tvoje konfe jer nisam gejmer ni kompjuteraš ali ti želim skrenit pozornost na 2 stvari koje bi ti se sigurno svidjele....

Richard Burns Rally.
Stvarno divota od krajolika i ne vidim razloga u pravilu ljude 'bunil' šta su negdje što im se preporuči bijesna/brza auta a oni žele mirnu/sporu vožnju po nekom krajoliku jer kao da se *bijesno* auto može vozit samo punim gasom ...
ako ipak to diktira sam način vožnje tj. voziš nekim neobičnim načinom kao tipkama gdje i nemaš velike mogučnosti doziranja gasa onda bi ti najvjerovatnije odgovaralo da skineš mod /addon auta tj. CitroenC5 ,poznatije če ti vjerovatno bit Diana ili Spaček pa ti vozi s punim gasom koliko te volja i nečeš daleko a imaš i Yuga.

ako ne patiš za eye candy stvarima i nije ti važan odsjaj zrake sunca pod kutem od 32 ipo stupnja onda jednostavno ne smješ propustit

Rally Trophy
igra s starim rally autima šta za razliku od svega ostalog ima zajednicu s dušom jer je relativno mala i nepoznata /nerazvikana...nepošteno ako pitaš mene...

Da se nadovežem na ono gori brzo se ne vozi sporo...
još jedna nebuloza je da samo brzo može bit ozbiljno /simulacija što ovo vrlo lako opovrgava.

moš vozit večinom sve klasike od auta pa čak i fiču, stojadina itd. a ono važnije da su s ozbiljnom fizikom.

Ako te što zanima u detalje kako do čega imaš PM .