View Single Post
Staro 30.04.2007., 00:05   #5
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Pogi, javio sam ti situaciju na PM.

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ja isto preporucujem da skines demo prije nego pocnes igrat. Po slikama bih rekao da je super,ali izgled zna zavarati
Nece tu biti nekog igranja, samo samo se pozelio prosetati kroz igru da vidim kakva je atmosfera. To je sve sto me zanima.

Evo nekav uvodni demo ovdje pogledajte ako vas zanima.

Ili ovdje (29MB)

Atraktivno se cini. Mada mi Marti vise lici na Ivicu Šerfezija Šerfu a Java na Kichu Slabinca, ali dobro, na tom polju su mi se ionako ogadili svi kasniji strip uradci.

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Također se slažem oko MM-a, stvarno su mi bili najbolji stripovi, nažalost kvaliteta se kasnije pogoršala, ali mi je ipak taj strip ostao u pamćenju kraj raznih drugih uključujući i ponekad (pre)morbidnog "Judo plesača"
Mali OT odgovor >

Onih prvih 15 brojeva. 15-tak, tocno dok je iza Martija isao onaj Kauboj Jill. Tocno nakon sto je nestao, jos par brojeva i kurs kvalitete crteza, price, pao je standardom dole.

Nemam nista protiv slobode crteza, ali ako me od prvog broja naviknes na egzaktnost likova i njihov izgled a onda mi nakon 20 brojeva dovedes nekog kreativca koji ih pocne sasvim drugacije crtati i razvodnjavati ... to je uzas.

Tako je i sa TNT ekipom. Nakon one "smrti" broja 1, crtez likova je postao odvratan. Na trenutke ih nisam prepoznavao. To se jednostavno NE RADI !

Martijevih 20-tak epizoda (Do Tunguske, ako se ne varam) bile su iznimne. Cak je na unutrasnjem prvom omotu bio u svakoj epizodi, mali leksikon objasnjenja terminologije svega sto je Marti obradjivao temom! Genijalno. A kvaliteta prica je bila A1. Od onog "izvora mladosti" , "Vampira" , "Pa kristalne glave" , "Arturov mac" ... ma vrhunski. Tu je bilo materijala za 5 scenarija za Indiana Jones-a

Ovi novi crtezi i price su tesko podilazenje sa ocajnim crtezom koji nema veze sa originalnim izgledom likova.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 24.06.2011. u 23:08. Razlog: WebArhiva
Visage je offline   Reply With Quote