View Single Post
Staro 29.04.2007., 18:21   #12
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor mc_fish Pregled postova
a sad mars na pravila i procitaj pa reply...
Pa mislim da nisam prekršio pravila, ako jesam molio bih da mi objasniš! Hvala lijepa!

Citat:

Citiraj:
Konfiguracije
  • Tema ovoga foruma su samo konfiguracije i slaganje istih (gotovih računala ili upgradeova starijih), a ne pojedini dijelovi hardvera poput grafe, rama, procesora i slično...za navedene postoje odgovarajuci podforumi...
  • Teme mogu biti naslova sličnih "Konfiguracija do 8700kn", "AMD low-end konfa", može i "*nekafirma* konfa"
  • Teme NE mogu biti "molim pomoć", "molim savjet", "koji je bolja 6800 ili 6600" i slično, znači sve nevezano uz konfiguracije
  • U temi se obavezno navodi svrha konfe jer na tome se bazira odabir komponenti, te po mogucnosti i posebne želje poput obveznog P4 procesora ili GF6 ili SCSI disk ili slično.
  • Obavezno je istaknuti uključuje li cijena monitor ili ne i dali je izbor LCD ili CRT
  • Teme o kupnji prijenosnih racunala ne spadaju ovdje, već u podforum mobilno/prijenosnici.
  • Upgrade-ovi računala dolaze u obzir, ali je potrebno napisati sve komponente koje mislite zadržati i koje mislite promijeniti.
  • Dakle, post bi trebao izgledati:
    • već u naslovu npr. "AMD konfiguracija za 6000Kn"
    • što više pojedinosti i želja (npr. ATI grafička ili 160GB HDD)
    • namjena konfiguracije, jer nije isto da li će netko igrati igre na konfiguraciji od 3000Kn ili će mu ista služiti isključivo za office programe, Internet i sl.
EDIT: Jedino ako si mislio na autora ove teme zbog naslova
Bartuc je offline   Reply With Quote