Eh, tek sam sad skužio ovu temu. Svega nekoliko snimača podržava DVD overburn, i to (ako se ne varam) BenQ 1650/1655 (4600MB za DVD+R, 4999MB za DVD-R), Plextor PX-716A (samo DVD+R, nešto preko 4600MB) i mislim Plextor PX-712A (isto kao model 716). Možda sam propustio neki, ali to je manje-više to.
Međutim, nije to jedini problem kod DVD overburna. Kod CD overburna sa 74 na 80 minuta radilo se o neslužbenom proširenju RedBook standarda (možda je kasnije postao služben, nisam siguran) jer su svi parametri i dalje bili unutar standarda. Zato su parametri kod 90/99-minutnih CD-ova van standarda i njihova čitljivost je upitna. Slično je kod DVD overburna - već prilikom dizajniranja DVD medija iskorišten je maksimalni kapacitet koji se može ostvariti prema standardu, tako da je svaki overburn van standardnih parametara i velika je lutrija (glede kvalitete snimanja i čitljivosti).
S obzirom da spominješ ripanje, pretpostavljam da se u tvom slučaju radi o .avi formatu - zašto jednostavno ne rekodiraš jednu-dvije epizode i malo smanjiš bitrate, tek toliko da ti stane cijeli tvoj backup na 1 DVD.