Citiraj:
Autor igor333
ma ovaj moj cooler nije nikad niti topal uopce(???),malo sam probavao kad bas zagrijem cijelu stvar, pa jel moguce da nema dobrog vodjenja topline? i jos jedno pitanje, znam da je ot, ali kad vec pricamo o toplini, a i gore sam stavio slike:graficka mi je daleko najtoplija(na opip) i vidim da ima hladnjaka za tu 9800 seriju,al ja to nemam gdje stavit sto se vidi iz slike,jel to moguce nekako drugacije rijesit? sorry ak gnjavi, al eto, bas mi se trenutno da zafrkavat s tim.pozdrav
|
gle a64 se opce ne grije. kad pogledas kakva je sirotinja box cooler i proc na defaultu drzi ispod 40c. zalman je za taj proc na defaultu totalni overkill.
A rajko 9800 je drugciji slucaj i grije se ko lud ak je originalni cooler gore. imas za cca 150kn kupit zalmana vf700 koji ce je solidno ohladit uz nisku buku iako mislim da ti je nepotrebno ulagat tolke novce u tu grafu koja je predpostavljam dosta stara i od nje se moze svasta ocekivat. Ak mislis ulagat u grafu onda bolje to prodaj i dolozi to kaj mislis ulozit u cooler za nju i kupi neku x1600 koja se ne grije toliko a najvjerojatnije ce imat i garancije pa si miran...