View Single Post
Staro 28.04.2007., 19:32   #23
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Pomislih naslovom da se prica o hardveraju.

Koji god lansirao paket codeca, arsenal postavki...
tri playera su kao i kod vecine neizostavna : VLC,MPC i BS.

Redosljed povjerenja jednak je redosljedu gore. Istina 1:1 prema VLC-u, to se nece desiti cesto... ali ponekad MPC i BS znaju biti jedini citaci zakukuljene fajle (BS u ovom slusaju, skoro pa nepostojeci)... dobro, to je vise do postavki.

No uz sve skinove koja sam probao za MPC i VLC, BS player vizualno ostaje za moj ukus bez premca. Govorim posebno o starijim verzijama. Jednostavno je profinjeniji i suceljem atraktivniji. Svidja mi se njegov transport, posebno u Full screen-u, bas po ukusu. Steta da nije i sposobnostima ravan svojim kolegama. Slucajno primjetih, da (5.092) Winamp ima jako ukusno sucelje kad je u Full Screen-u. Vrlo originalno i idealno sa 80's spotove

BS je sminker od samog pocetka. Bas kao onaj vic sa prekrasnim papigama pored kojih stoji totalno izmucena ptica. Kad se kupac zgrozi kako moze ta ptica biti skuplja od ove dvije rasne papige... prodavac mu odgovara : "Ta ptica je kompozitor ovim papigama"

Dakle uz civilizirani materijal, BS je moj prvi izbor za oko, ali samo dok znam da su uz njega VLC i MPC.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
GOM player all the way.
sve što me je smetalo kod drugih playera, imam kod njega i još više. od toga.
Probao sam ali mi se nije svidio. Nije mi bio profiliran. Ali mozda je tvoj opremljeniji. Baci neki ekrancich ako je dobio neki posebniji vizualni Gabre mod.
Visage je offline   Reply With Quote