Da se vratimo onda na pravu temu threada...
Moje je misljenje da je stanje sa virusima poput nimde itd jos jako dobro kad se uzme broj tvrtki/pojedinaca koje koriste Windowse, IIS i tako te stvari. Jerbo broj korisnika je ogroman, a rupe koje MS ostavi zastrasujuce...
Kad uzmem kako mi Carle (nas prijatelj amer koji radi u Seattlu kod zlog monopoliste) malo-malo pa posalje mail u kojem mi kaze "nadam se da si maknuo IIS sa svih svojih strojeva", a u isto vrijeme ipak brani MS (ne pretjerano, ali kolko misli da je duzan kao MS zaposlenilk - iako s obzirom da radi na SQL Serveru mislim da spada u rijetku skupinu u toj firmi koja baca van zavrsene proizvode) onda je jasno da je opasnost stalna.
S jedne strane mi je jasno da MS nikad nece imati super security jer sama cinjenica da beta testing ukljucuje mali milijon ljudi van MS-a je super stvar da neko spremi virus i prije nego sto se odredjeni proizvod pojavi na trzistu. S druge strane mislim da je sramota da se SP1 za neke stvari pojavi defakto kada i sam proizvod,... mislim, zar nebi bilo logicno pricekati sa przenjem CD-a sto je kasnije moguce, pa onda puknut bolju verziju kao release...?
Stvar je u tome sto se MS nece promijeniti - nema zasto. Drzi ogromnu vecinu trzista i bez da budu brzi od 3 tjedna kolko im je potrebno da pokrpaju neku rupu u IIS-u. I tako to ide...
O.