Nakon plastike, na red dolazi celicna gornja stranica. Na prvoj slici se vidi koliki dio se treba izrezati. Par minuta rada cvikcangama kasnije, rezultat se vidi na drugoj slici. Ovaj 1mm celik je tough biatch!

Jel treba nekome mrezica za vent?
Savrseno pristaje!
Vijci, matice, distanceri etc... dio dosao s kucistem, a dio skupio sa dosadasnjih modova:
Prvi, grubi rez za prednje ventove. Ovdje sam ostavio drzace filtera za prasinu, ali kasnije sam ih odlucio maknuti, jer su ovi Antecovi pregusti i restriktivni za protok zraka, kao sto i stvaraju nepotrebnu buku. Stavit cu alu filtere, koji su manji otpor za zrak, lakse se ciste, teze strgaju i izgledaju bolje! 'Di ces vise razloga za ubacit u modano kuciste?!?
Kasnije, dok sam brusio rubove i povecavao rupe, crkla mi busilica, a na Dremelu imam sve neke mekane brusne kolutove, koji bi se odmah istrosili na ovom celiku (za koji mi se sve vise cini da je Antec upotri***io leguru osiromasenog urana i dijamanta). Ne moram ni reci da sam popizdio rucno turpijajuci rubove, i u 9 navecer zaurlao pic*a ti materina!, bacio turpiju i otisao doma! Sutra nosim busilicu starom da je pogleda, ili cu je odnijet u servis, a privremeno posudit susjedovu.
Over & out!