Citiraj:
Autor Vasili
Hmm, IMHO laptop za igranje se ne isplati osim ako stalno hodaš po LAN-ovima ili imaš dosta love.
Zapitaj se koliko ti zapravo treba laptop jer za te novce možeš kupiti high end stolno računalo s velikim monitorom ili uzeti malo ˝slabije˝ pa uštediti 5000kn.
Ako ti stvarno treba laptop jer često putuješ ili tako nešto, mogao bi uzeti laptop + stolno.
|
Razmišljao sam o "polu-poslovnim" do 10k kuna, ali sam u tom segmentu izgubljen jer je mnoštvo x1600 i nv7600 laptopa, pa sam se odlučio za kućne u kome sam siguran u jednu stvar - performanse.
Promjenit ću mišljenje iz prvog posta.
Treba mi laptop sposoban pokrenut igrice iz prvog posta. Nisu mi bitni max detalji.
15,4" monitor 1280*800 na više, grafička kartica u rangu x1600 ili nv7600 (min. 1700 3dmark06 bodova), intelov core 2 duo T7200 (2 GHz), 1 GB RAMA, 100 GB HD na više, expresscard (obavezno), dobra kvaliteta izrade.
Uži izbor:
AVENIO C36S
AVENIO A52S
LG S1 sa ExpressCard modulom
TOSHIBA Satellite A100-847
IBM ThinkPad T60p (najskuplji)
Stolno računalo imam, kad sam kod kuće. Ali kao pomoracu 5 mj. na brodu zna bit ubitačno. Laptop mi je zamjena za stolno. Treba mi za rad i za razonodu. Sada imam stari Thinkpad T42, odličan je za rad ali dosta mi je Age of empiresa 2 i reflexivovih arkada.