Citiraj:
Autor TomRi
a jel imas neki link sa WM6 ali za PPC uredjaje,
znaci one 'klasicne', ne samo HTPC...
ili to spada u isti koš pa mogu puknut na PPC Mio550? 
|
hm....ovisi koji uređaj imaš...problem je u driverima jer na tvojem jedna te ista platforma neće vrlo vjerojatno raditi pa možeš "zapeti" u bootloaderu..ili još gore uništiti uređaj.Na primjer..ova platforma za HTC koji sam naveo ima driver za kameru naprijed...što ako staviš tu platformu na uređaj sa drugačijom matičnom i koji nema naprijed kameru?...
zato je važno koji uređaj imaš jer Microsoft samo dobavlja platformu,a proizvođač sam stavlja određene drivere..Problem je i u tome ako još imaš na pretplatu pa ti i provider još stavi svoje drivere (to voli raditi T-Com,dok u Engleskoj O2 uopće ne zaključava telefone,na primjer).Bilo bi idealno da je to kao standardni Windows za računala,no...nažalost...
Ali ima i izlaz..na stranici proizvođača možeš za svoj MIO naći fikseve i firmware update..
.klikni ovdje i skini što ti treba.....vidim da im i podrška nije baš bog zna što...nažalost.
a ha..evo..mislim da bi jedino mogao staviti (sukladno ..
pravilniku link sam uklonio),ukoliko imaš stari WM i ovo je bolje...no prvo svakako posjeti (sukladno ..(
pravilniku link sam uklonio) gdje možeš naučiti kako instalirati platformu,a i naći puno toga.