Prvo sam slozio 6 laptopa pa sam citao dio vodica. Inace kad citam takve duge postove koji slze kao upute nista ne uspijem shvatit...dobro, gotovo nista. Hvala sto si mi rastumacio oko mojih kriterija sve. BAterija jos uvijek ostaje pri vrhu tako da su me zaintrigirali Dell, Samsung i Asus, iako sam vidio dosta Toshibinih laptopa pa sam ih zato upisao. Za Dell sam primijetio da ima daleko najjace baterije i zato mi se svidio odmah na pocetku. Rekao sam brzinu i ekran zato sto, kao sto sam i spomenuo, cilj mi je da mi taj laptop zamijeni kucno racunalo koje bih onda uvalio svojim starcima, a hard mi treba zbog posla, a i privatno. Drago mi je sto si mislio na vipove kartice za internet jer ce to ic skoro, a posto sam buđet nakon prvog odgovora sreza sve na oko 10 000 kn, ovo sto premasuje oko 13 000 kuna morat ce se strpit malo. Zapisao sam si tvoj broj 091 u mobitel posto imam poslovni VIP-ov na 091. Za graficku sam rekao da mi ne treba jaka jer ne mislim igrat igrice na njemu, a i znam da sto je jaca graficka to mi vise cucla baterije. Znaci ne manje od 128 MB, ali ni ne vise od 256 MB, sad sve ovisi. Posto si spomenuo tankost laptopa, vidis to ti nije losa ideja i tu opet dolazi Samsung u pricu. Idem ja pogledat ovo sto si mi dao Della, Samsunga i Asusa, a ti mi slozi 3 laptopa ovih marki uz ovo sto sam ti rekao sve. Hard cu nadoplatit ako treba, a za jamstvo me i nije previse briga posto su osigurat laptop pa nek se oni brinu. I jos jedno pitanje, jer moguce trazit ugradnju kamere ili...? Posto me nema bas doma, a koristit cu internet bilo bi to korisno.