View Single Post
Staro 25.04.2007., 23:41   #1
nelica
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
Kako pametno potrošiti ovaj novac za nadogradnju/kupovinu novog

Željela bih pozdraviti sve na ovom forumu. Dobila sam preporuka da mi možete pomoći oko sljedećeg problema... Naime, trebala bih sastaviti, bolje rečeno nadograditi postojeći računar koji bi bio pogodan za Vistu i pogodniji rad sa grafički alatima poput Photoshopa, i ostaloga što mi "grize" memoriju... Trenutna konfiguracija mi je:

MB: ASUS A7V400-MX
CPU: AMD SEMPRON 2200+
RAM: 512 MB DDR 1 (3200) (MemorySolutionN)
HDD: WDC W800BB - 80 GB Buffer: 2MB P-ATA
VGA: ATI Radeon 9250 128 MB

Novac koji sam spremna izdvojiti za ovo je 2000 KN. Našla sam stranice od "Geneleca" koji se nalazi u Mostaru ( www.genelec.ba ) u kojem želim kupiti jer su jeftini, ali ne znam šta kupiti, šta mi je potrebno..

Željela bih bolje od onoga što imam, da nemam problema tipa nedostatka memorije i sl.

Zamolila bih iskreno one koji imaju vremena da pogledaju njihovu stranicu, cjenik i kažu mi što bi mogla kupiti tj. kako bi pametno potrošila ovih 2000 KN. Napominjem opet, živim u Mostaru i jedina mogućnost mi je kupiti tu, i to u genelecu osim ako ne poznajete bolje mjesto...

Ono što bi željela kupiti je navedeno gore (postojeća konfiguracija), ostalo imam...

I da, znam da nije puno novca ali i ne želim i ovo "malo" da potrošim bezveze...

Hvala.
nelica je offline   Reply With Quote