View Single Post
Staro 25.04.2007., 23:33   #3
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Odlucio sam citav HDD kavez pomaknuti lijevo, prema sredini kucista, kako bi ispred njega bilo dovoljno mjesta za 120mm vent. Takodjer, vent ne smije biti direkt uz metalni prednji panel, jer na njega idu filtri prasine, koji imaju plasticne kukice cca. 3-4mm duboke, te bi vent zapinjao za njih, tako da je potrebno i njega za toliko odmaknuti od metalne maske. Zbog toga, citav kavez je pomaknut cca. 6 mm prema sredini, i to tako da sam izbusio nove rupe za crne plasticne vodilice s gornje i donje strane kaveza (origigi su ionako bili montirani van centra, preduboko.

Kako bi se kavez mogao ucvrstiti za sasiju, da ne ispada kad se kuciste nagne, na thumbscrew kojim se ucvrscuje sam dodao mali napravljeni distancer, s jedne strane ravan (ide preko male kuke na kraju kaveza) a s druge strane zakrivljen (ide na komad koji je nitnama ucvrscen na kuciste).

Ovako to izgleda montirano s HDD kavezom, kao i bez njega. Taman za 120x25mm vent.

Toliko za danas. Sutra ako bude vremena, prelazim na ozbiljlnije kirurske zahvate. Stay tuned!