Kejs je na prodaju!!!
Ček aut dis tred:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=145120
::: THE MONOLITH PROJECT - Faza 1 zavrsena ::: Klik OVDJE
::: THE MONOLITH PROJECT - Faza 2 zavrsena ::: Klik OVDJE
Nakon sto mi je konacno dosao Antec P180B (thnx Kristijan_7), nisam ga dugo trpio tvornickog izgleda. Iako sam na netu oglavnom nasao preporuke da se ova mrcina ne moda, i da je prilicno tesko ista napraviti, odlucio sam malo iz prkosa, a malo iz znatizelje i istrazivackog duha, baciti se u neistrazeni teren.
Osnovna ideja je da se vanjstina zadrzi cim manje izmjenjenom, dakle izgled Monolita iz majstor-Clarkovih romana. Ali zato kad se komp upali, da vec samim izgledom daje do znanja da je ovaj crni objekt sposoban pokrenuti inteligentan zivot gdje god se nadje. Ali drzat cu se onog da je manje=bolje. Nece biti hrpe lampica, LED ventova, dugine boje, UV svjetla posvuda i sl.
Mod je orijentiran podjednako na tisinu ali i dobar airflow, jer ce uskoro sadrzavati prilicno vruce djidje (naturpijan E6600, 8800 GTX).
Kako je ovo tek pocetak, glava mi je puna ideja, a njihova izvedba ce ovisiti iskljucivo o mojim modding skillzima. Vec sam i prije imao par projekata, pa pretpostavljam da na kraju nece sve ispasti pre-amaterski.
Prvi set slikica, kejs tek dosao u moju garazu/radionicu. Jadnik, izgleda tako nevino i bezazleno, niti ne zna kakav ga masakr ocekuje (ventovi su vec povadjeni).

Ovo je zbrka koja ce uskoro u njega (zanemarite cesme zamjensku gfx):