Kao prvo pozdrav,
kao drugo znam da ima tema i to ispod moje sa slicnim problemom i jos mnostvo njih na netu ali meni nista od toga ne pomaže...
Dakle laptop je
OVAJ i digo sam gore WIN i sve potrebno no driveri za zvuk nejdu nikako...
Dakle kad pokušavam instalirati
ADI SoundMAX HD Audio Driver javlja se greška "The HDA Audio bus driver is required and not found". Naravno da sma prije instalacije toga instalirao
Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio (sp33867)
ali kad to instaliram ne dobijem nista iako bi u tom paketu trebap biti taj driver kod mene ga nema... instalacije krene i on nesto instalirava i onda "nestane" ne javi mi da je gotov sa insalacijom i tako za svaki pokušaj i pokušaj sa drugim istim fileo ponovno skinutim s neta.
Pretrađio sam sve i svašta našao milijun ljudi sa tim problemima ali niti jedano od ponuđenih riješenja za mene nije bilo korisno jer mi nije pomoglo. e sad jel sam glu ili imam neki drugi problem stvarno ne znam. ako ima netko tko je imao isti problem i uspio ga riješiti bih mu zahvalan da mi pomogne reć što točno trebam napraviti jer više ni sam ne znam što bi mi moglo pomoci... Toliko sam lud od toga vise da ***o mi pas milu mater ako ne bacim laptop u 3PM ako ce me ovako maltretirat