View Single Post
Staro 25.04.2007., 15:49   #1
Zaramoth
Killing monsters
Moj komp

Zaramoth's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Savjet u vezi zamjene artikla (nakon reklamacije)

Zamolio bih shtovane chlanove koji su vech imali slichnih iskustava da mi udijele pokoji savjet.
Rijech je o sljedechem: Danas odnesoh svoju radeonku 9800pro na reklamaciju (pochela bacati artefakte u 3D i 2D modu) u Ve-Mil.
Kako oni vishe nemaju dotichnu karticu u svojoj ponudi, pretpostavljam da che navjerovatnije dochi do zamjene za kakav drugi model.
E sad! Malchice me je zabrinulo shto mi je tip pocheo spominjati kako bi eventualno radeonka 9600pro doshla u obzir kao zamjena jer, po njemu, to je najblizhe ovoj mojoj R9800pro shto oni imaju ovoga trena na lageru (a da je AGP, naravno). Ja i ne bih bash prihvatio neshto shto ima slabije performanse od ovoga shto sam do sada imao. Nije mi problem niti dodati kakvih 100-200 kn vishe pa uzeti i neshto bolje.
Pa eto..chisto da pitam, a ponajvise zato da me Ve-Mil ne bi zeznuo, kako se to rijeshava?
Prolistah par slichnih tema ovdje i...po onome shto prochitah, zamjena bi trebala ichi na nachin da oni (Ve-Mil) uzmu posljednju cijenu po kojoj su prodavali artikal (koji je trenutno na reklamaciji) i...ili mi ponude povrat novca ili mi za taj novac ponude drugu VGA karticu uz opciju nadoplate za kakav bolji model (s tim da mi rekoshe kako bih mogao maximalno 200 kn nadoplatiti).
Eto, sad mi vi lijepo udijelite koji savjet. Jesam li krivo protumachio nachin na koji bi se ta zamjena trebala rijeshiti? Ako jesam, molio bih da me uputite na...pravi put

Unaprijed zahavljujem...

P.S. Isprike moderatorima ako sam temu otvorio u krivom pod-forumu.
Zaramoth je offline   Reply With Quote