Citiraj:
Autor Vuco
A što se tiče xSilence-a, očito da ima dobrih koji rade super i loših komada koji ne rade super. Velim, ja za ova 4 komada (koje sam slao u zadnjih mjesec dana i kupio ih u prošlih mjesec dana u Formelu) sam dobio povratnu informaciju kako su fenomenalni. A oba momka su poprilično upoznati sa drugim ventovima i vole tišinu (neki više, neki manje).
Očito ste imali peh...
|
Več sam spomenuo da mi karakteristika tog zvuka nije novo iznenađenje več nešto što sam več čuo kad su ventovi u pitanju tako nemam neki filing da je ovo loši zalutali primjerak osim ako je taj brend napravio nešto revolucionalno....za koji zaključak trebam zaista čuti dobri primjerak.
Nego da ti iskreno kažem u tom pravdanju mogučih lošig primjeraka zbog same cijene ne vidim neke logičnosti ( opravdao bi 30 bad piksela koji ti skreču pažnju na lcd-u zbog povoljnije cijene ? ) kao što nemam nekog opčenitog povjerenja u firmu koja ne može vršit kontrolu višeg broja svojih proizvoda tako da ustvari na korisnicima ostaje lovanje za ispravnim primjercima te traženje uzorka koji ih definiraju kao što to sa stvarima obično ide pa svi tražimo XY proizvod istog imena no posvečujemo ogromnu pažnju dtataljima da dobijemo specifično slovo na kraju serijskog broja , LCD s matricom proizvedenom u ovoj firmi vs. onoj , rev. B proizvoda nasuprot A jer su ipak drugačiji iako je to po imenu ista stvar....
i sad bi ja trebao ič po dučanima tražit neki stari primjerak istog GT venta ?
Mislim da ču radije uložit u neki Sharkon iste veličine a još je i jeftinije.
Ah tih 20 kn .Grrrr