View Single Post
Staro 24.04.2007., 22:16   #27
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
ja ti imam a610 i prezadovoljan sam al bi sad jos i neku makro lecu ili objektiv, zapravo sad bi slra

ugl super je canon, samo nemoj kupiti one gp baterije, kupio sam 4 od 2700mAh i sve 4 idu u njega, i crkne u jednom danu ako se koristi intenzivno, zapravo crkne u 5 sati ako se koristi intenzivno, nakon prvog punjenja su trajale 2 i pol dana i tad sam fotic najintenzivnije koristio jer sam ga tek dobio, nakon toga im je kapacitet full pao i znalo mi se desit da sam otisao na izlet ujutro i do 14 mi je fotic riknuo, takodjer mi se u pocetku znalo dogadjati da baterije crknu u foticu nakon 2-3 dana nekoristenja, cak sam sumnjao da je do fotica ali ga nisam htio nositi na reklamaciju jer sam ga tek kupio, nakon nekog vremena to je prestalo i cak mi se cini da je i kapacitet baterija porastao (ili zapravo manje slikam) ali je i dalje jako mali

cuo sam da su sanyo baterije ok (imam jednu AAA za mp3 i ta je ok, doduse imam i jednu koracel koju sam platio 15-20kn i ta je jos bolja, ali to nisu iste baterije pa nije neka usporedba) pa mozes probat sa njima
hash je offline   Reply With Quote