Tema: Mali help
View Single Post
Staro 13.12.2003., 19:47   #14
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Re: Re: Re: Mali help

Citiraj:
Originally posted by LorD ClockaN
Hvala Bogu da je netko izrekao što sam ja mislio, ali nisam mislio popljuvat čovijeka
Citiraj:
Originally posted by LorD ClockaN
Hvala Bogu da je netko izrekao što sam ja mislio, ali nisam mislio popljuvat čovijeka
Ma nema problema meni to ne smeta ja i tako se ne kuzim bas previse u kompijutere.Prestao sam to pratiti prije dvije godine tako da vise stvarno nemam pojma,a drago mi je da je netko rekao istinu ako je smece onda je smece.Stvari ovako stojed mog tate, frend u firmi zeli kupiti komp.I vec je obisao par ducana i naravno vec su mu mislili uvaliti WinXP za 900kn i slicne fore,pa sam mu ja kao trebao pomoci,a posto ja nisam bas vise u diru to je problem.Ali to je stariji covjek cca 40ak godina koji ima sina od 12 god i sada meni treba komp koji ne kosta preko 5000kn,a da sve ima.On naravno to ne mislim ubrzavati i raditi slicne stvari,to ce klinac korisiti za net i malo neke igre i crtanje i sl.,a znate vec i sami,tako da njemu ne trebaju vrhunske performanse...ako mi netko zeli pomoci ok ako ne nikom nista...
Sada kada znate kako stvari stoje interesira me da li bi ovo bilo u redu:Athlon 1900 XP+,Abit NF7 jer u Hg spotu ima samo Abit i Asus,HDD 40Gb 7200 Maxtor,monitor Adi 17 inca F720,Radeon 9200 SE 128 DDR,256 DDR PC 3200....
znam da tlacim ali imam jos par pitanja.... Da li ce on imati problema ako stavim Athlon 2200+? Da li je velika razlika izmedu hard diska Western digital koji ima udma 100 i Maxtora koji ima udma 133,sta vi preporucate ista je cijena? Koju bolju graficku preporucate a da ne prelazi 5oo tinjak kuna?
HVALA
giga je offline   Reply With Quote