View Single Post
Staro 24.04.2007., 13:55   #113
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
a jednostavno, uzeo sam tu gumu iz gaća (u biti ja imam to na roli namotano..), zavezao za jedan kraj kučišta, tamo gdi se šarafi cd, dvd, itd.. (ovako to izgleda..)

na hard sam prišarafio šarafe ali ne do kraja, i omotao gumu oko harda tako da šarafi zapinju za gumu da hard ne ispada.. Vidi dolje sliku... (ne vidi se na mobu jer nemam digitalac pa sam na brzaka nacrtao)

znači gornji crtež prikazuje kak to izgleda a donji kak treba guma ići, al kad je rastezljiva, hard lijepo sjedne.. probao sam i obrnuto al onda hard previše visi..

znači, to ide i s prednje strane harda i sa stražnje isto..
i to je to...

slike su sa moba pa su malo lošije..
nadam se da se skuži kak sam to napravio... malo je jedino nespretno kad se veže na drugu stranu kučišta jer morate jednom rukom pridržavat hard (a možete nešt stavit i ispod..) a drugom napinjati gumu da hard dođe u skoro vodoravan položaj sa gumom tako da možete napraviti čvor.. kad ga svežete, samo ga poravnajte, jer je i meni bio ukoso..

i da nadodam, to još nije najbolje riješeno...
gume sam stavio sa ovih krajeva šarafa..

tako da kada hard prilikom prenošenja kučišta želi otić prema lijevo, onaj šaraf na desnoj strani ne dozvoli i obratno...

Zadnje izmijenjeno od: T0mB1ll. 24.04.2007. u 14:08. Razlog: dodatak..
T0mB1ll je offline   Reply With Quote