Citiraj:
Autor lemixx
Dakle imam sledeci problem sa ovom plocom: kada ubodem i skystar i modem u plocu i ukljucim racunar ne pojavljuje se cak ni bios, sve se zavrti ventilatori, hard diskovi, dvd ali se monitor ne pali i nema beep-a! Bilo koju od ove dve komponente da izvadim stanje se vraca u normalu! Probao sam sve kombinacije slotova i nema promene, a racunar mogu da ukljucim jedino tako da nakon sto ga prvi put ukljucim kada nema beep-a onda ga iskljucim pa ga odmah ponovo ukljucim i tada se sistem podigne normalno. Probao sam razne modeme cak i drugu skystar karticu ali problem ostaje! Menjao sam i napajanje ali bez uspeha! Inace ploca je stabilna i na FSB-u 266 radi odlicno bez ikakvih smrzavanja BSOD-ova i sl. Ako neko ima iskustva sa skystar karticom i ovom plocom ili neku ideju za ovaj moj problem bio bih mu veoma zahvalan!
|
a kak ti je jako napajanje?