View Single Post
Staro 23.04.2007., 20:52   #12
iggyone
u borbi protiv sna
Moj komp

iggyone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
@Babaloo & Swarm dude:

Da vi imate curu, i imate taman 900kn (student sam i nisam sin tajkuna, radim), jel bi joj rađe (ipak je u pitanju rođendan) kupili Transcend T.Sonic 520, nekakav Hyundai ili iAudio T2?

Za T10 nemam zamjerki,al je T2 ipak malo više "ženski".

BTW dosad mi je cura (još ga ima,al će skoro u smeće) imala neki stari philips GoGear s HDD-om od 2GB kojeg si je kupila jer ga je mogla nositi oko vrata i bio je fensi. Kad ga je kupovala, koštao je cca 1500kn. Stvari se na njega moraju prebacivati preko njihovog softvera, koji je blago rečeno očajan, a svako malo se zbrejka...punjiva baterija u njemu sad crkava svako malo, a da ne govorimo o slušanju "u pokretu" jer ipak ima HDD...

Tako da bi joj upravo zbog toga kupio neki sa flash memom, da ga može nositi oko vrata, odnosno da bude bar malo fensi i da je prijenos mp3-ca copy/paste, jer mislim da bi s time bila i više nego zadovoljna. Kapacitet od 2GB će joj biti sasvim dovoljan, tako da mislim da je T2 savršen izbor.

Jedino sam skužio da bi mu možda konkurencija mogo biti još Creative-ov Zen (v plus), ali je kritika oko njegovih recenzija podijeljena. Jedni kažu da je sasvim ok za tu lovu, da je zvuk isto dobar kao i na T2, ali da su ga "zeznuli" s onim joystickom naprijed, koji niti meni ne izgleda nešto previše praktičan,ali opet ima podršku za slike i još neke điđe.

Asrock B550M Pro4
AMD Ryzen 5600 @ Thermalright Assassin King 120SE
2×8GB Corsair DDR4 CL16 3600MHz
Powercolor Red Devil 6700 XT 12GB
Kingston KC3000 SSD 512GB + Kingston NV2 SSD 2TB
LG DVD-RW
Corsair RM750e
Dell S2716HN
Fractal Design Define Mini
mouse&keyboard Logitech vulgaris
Predzadnja trgovina | Zadnja trgovina
iggyone je offline   Reply With Quote