View Single Post
Staro 22.04.2007., 23:44   #3
Petrowski
Registered User

Datum registracije: Sep 2006
Nesto kratko sam procitao o poslovnim laptopovima i moram priznat da meni u biti onda treba poslovni laptop, ali sve koje sam gledao imaju dosta malen hard disk. Bez obzira na to molim usporedbu ovoga sto sam dao i kvalitetnije rjesenje ukoliko ono zaista postoji.

Evo ga ovo je moj top 6 sa ove stranice koju si mi dao. Pokusavam nac laptop dostojan desktop racunala. Ovo su sve cijene 10.000,00 kn plus ili minus 500kn. Ako cemo po nekim prioritetima od ovoga sto sam pisao da mi je kao bitno onda je poredak ovako :
1. Hard
2. baterija
3. Jamstvo
4. Ekran
5. Brzina

AVENIO C36S - 15.4" ekran, 3h baterija, jak procesor, jaka memorija i grafička, solidan hard, 24 mjeseca jamstvo

TOSHIBA Satellite P200-14O - 17" ekran, 3:30h baterija, nesto slabiji procesor, ali ogromna memorija i hard, 12 mjeseci jamstvo

DELL Inspiron 6400 - 15.4" ekran, 5:33h baterija (***eni plus), bluetooth, brzina stoji i hard je ok, 12 mjeseci jamstvo

HP nx9420 - 17" ekran, 4h baterija, bluetooth, brzina stoji i hard malo zaostaje, 12 mjeseci jamstvo

ASUS F3JR - 15.4" ekran, 3h baterija, bluetooth, brzina ok i hard je dobar , 24 mjeseca jamstvo

ACER TravelMate 6464WLMi - 15.4" ekran, 3.5h baterija, bluetooth, memorija zaostaje, hard je dobar, 12 mjeseci jamstvo

Notebook TOSHIBA Tecra A8-104 - evo 3 put edit. Pogčedajte ovaj laptop na HGspotovoj stranici

Ako treba jos neki podatak da biste mi mogli dat sto kvalitetniju informaciju recite mi i dat cu je. Ako znate nesto bolje neke druge marke ili nize cijene javite mi. Hvala unaprijed!

P.S. - postoji mogucnost naknadne ugradnje baterije u slucaju da je cijena prihvatljiva, u slucaju da je tako, molim i savjet uvezi toga.

Zadnje izmijenjeno od: Petrowski. 23.04.2007. u 07:43.
Petrowski je offline   Reply With Quote