Citiraj:
Autor Bubba
Ha sad... Obzirom da je ostalo 20 dana do polovice 5. mjeseca, ne vjerujem u neke revolucije...
|
Tko zna Bubba, tko zna
Citiraj:
Autor Bubba
Ne izbacuje li nVidia neke xyz tehnologije za hardverski potpomognut video i tako to? U skorije vrijeme, vjerujem, bi mi se na stol moglo doci podosta Premier & After Effects HD materijala, paaa...
|
Pure Video? To podržavaju od serije 6 ili 7 - dovraga, čak i moja integruša to podržava

ATI je imao onu foru sa konvertiranjem Video materijala preko grafe, navodno ogromna razlika. Samo neznam dal to spada u ovo što ti spominješ
Citiraj:
Autor Bubba
Pa zapravo i ne, nego pitam, onako, kurioziteta radi... Kad vec kupujem, jbga, da kupim ona novo, novo, najnovije! 
|
Pravo zboriš. U tom slučaju bi mogao i na neku jeftinjaču iz serije 8, ali ja neznam koliko se to grije, a bome 2 pasivnjače, jedna do druge

Iako, naravno, ne sumnjam u tvoju provjetrenost
Citiraj:
Paa, jedan je dual link, drugi nije, i to je manje vise to. IOW, samo na jednom mozes vrtiti rezolucije vece od (W)UXGA standarda.
|
Svaki dan nešta novoga čovjek nauči
Citiraj:
S Bed Eksom ga nisam ni dobio. Radi li SLI uopce na tom cudu?
|
Uf...Sad ću opet nagađat, ali zipa ovo:
"
The 975XBX2 board has 3 PCI Express full-length slots. This allows the user to install three video cards for up to 6 monitor support. The board also supports Crossfire using two of the three available slots. SLI is unfortunately not supported as well, but no board made for the public is able to do this feat."
Kao što mladić gore piše - davno se raspravljalo o modanim driverima za SLI na Crossfire-u. Kako je to danas - god knows