Citiraj:
Autor Vuco
Pitaj Boga što neće sve izaći od sredine 5. mjeseca 
|
Ha sad... Obzirom da je ostalo 20 dana do polovice 5. mjeseca, ne vjerujem u neke revolucije...
Citiraj:
Uostalom, sumnjam nekako da se igraš pa da bi imao koristi od serije 8xxx.
|
Ne izbacuje li nVidia neke xyz tehnologije za hardverski potpomognut video i tako to? U skorije vrijeme, vjerujem, bi mi se na stol moglo doci podosta Premier & After Effects HD materijala, paaa...
Citiraj:
Što bi 8-ice imale bolje od 7-ica, a da bi to tebi bilo potrebno ?
|
"Zelim biti najveciii, kao nitko do sad..."
Citiraj:
Ciljaš na bolji prikaz ili dva DVI izlaza kakva bi trebi trebala (DL-DVI kako si sam napisao)?
|
Pa zapravo i ne, nego pitam, onako, kurioziteta radi... Kad vec kupujem, jbga, da kupim ona novo, novo, najnovije!
Citiraj:
Što se tiče ovih DVI konektora, baš sam te htio pitati kakve su razlike među njima (pošto i sam vidim da očito postoje neke razlike na ta dva DVI-ja na jednoj kartici).
|
Paa, jedan je dual link, drugi nije, i to je manje vise to. IOW, samo na jednom mozes vrtiti rezolucije vece od (W)UXGA standarda.
Citiraj:
Što se tiče spajanja u SLI - mislim da bi mostić trebao dobiti sa matičnom (ne sjećam se da je ikada dolazio u pakiranju sa grafom). A koliko vidim po forumu, ne može se kupiti posebno.
|
S Bed Eksom ga nisam ni dobio. Radi li SLI uopce na tom cudu?
Citiraj:
I ako ih spojiš u SLI, nema 4 izlaza na monitor (osim ako se nešta nije promjenilo) nego samo 2 čini se meni.
|
%#)%(#)=&/$=#! Pasmater! Ima li netko tko se ne slaze s Vucom?
Citiraj:
CM430 bi trebao to gurati bez problema po nazivnoj snazi, ali uvijek ostaje doza sumnje.
|
A i ja si nesto to mislim, al reko, cisto da pitam...