Citiraj:
Autor Gabre
ma daj, hebo te sabor..
misliš da su mu potrebni novci od sabora...
koji hurac ste navalili na sabor, to nema apsolutno nikakve veze s njegovom borbom sinoćć
pobrao je odličan udarac i to je to.. isto kao i sa randlemanom....
prva greška mu je bila, spori mid kick kad ga je Gabre srušio na pod...
a ostatak je poznat...
|
Ne mislim ja ništ, nisam ni reko ništ za novce. Nije mu trebao ni UFC pa eto ga sad. Nego ak si sportaš onda budi sportaš, samo kažem ak si već osvojio ono što si želio cijeli život i ako nemaš motiva za dalje ćemu se onda borit u nekom UFC-u, u šugavom osmerokutnom žičanom kavezu. Nema mi to smisla. Isto kao što mi nema smisla par dana prije borbe govorit da ti svaka borba može bit zadnja. Onda prestani i gotvo.
Samo nemojte mislit da ga pljujem, gledao sam sve borbe još kad je počeo, dok drugi nisu ni znali tko je on pa kad sam pitao nekog jesi gledo Mirka: ovak faca složena

e a ko' ti je taj?
Evo što je rekao na povratku u Hrvatsku:
Citiraj:
Mirko arrived to his hometown today, he was limping a bit. He said: I deserved that loss because of the way i was fighting. I fall down every now and then, i was twice in this situation, after Randleman and after Fedor and i got back up again, i will be back this time too, that is a part of my career. I have 4 more fights to come and i will do them all.
|