View Single Post
Staro 22.04.2007., 17:17   #1
Petrowski
Registered User

Datum registracije: Sep 2006
Kupujem laptop - trebam savjete

Ovako, vidio sam u zalijepljenim postovima povelike tekstove u vezi kupovanja laptopa novog.
Kupujm laptop iz potrebe, meni je konstantno potreban kompjuter, sestra mi je dosla u godine kad je i ona pocela visit lagano, a i stara ima svoje nalete i ne da mi se vise tjerat ih sa mog kompjutera, a i za posao ce mi trebat kroz koji mjesec tako da je vrijeme da se krenem brinut oko toga.
Posto cu bit dosta na terenu trebat ce mi i VIP-ov onaj internet za laptop, ali ne tipkam radi interneta nego laptopa. Na laptop mi nece ici ni jedna igrica, ali neka grafika bi ce mi dobro doc, sto ce reci ne treba mi nista vise od 128MB grafulje. Nece bit gore ni jedna igrica, ali zbog terenskog rada i mene kao tinejdjera i cinjenice da me nema puno doma, potrebna mi je dobra baterija ili da to vec ima po mogucnosti u laptopu (mislim na dobru bateriju). Znaci trebam ekran, hard disk, brzinu i trajanje baterije i naravno, kvalitetu. Ako sam nesto propustio upozorite me. btw... ciljam na cijene 1000-2000 EUR-a laptop.
Petrowski je offline   Reply With Quote