Tema: Mirko
View Single Post
Staro 22.04.2007., 00:55   #35
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Klasika.Znao sam da cu ovo citat kao dodjem na PCE. Kad dobija,mirko je najbolji, kad gubi ,on je najlosiji. Koji ste vi cudni ljudi. Ajmo ga sad svi popljuvat nakon toliko uspjeha sto je napravio. Ne mogu vjerovat. Izgubio je nokautom jer je podcijenio protivnika. Ocekivao je parter a dobio je nogom u glavu. Ko mu je kriv. A to ne znaci da je los borac. Jednostavno ima jednu manu. Podcijenjivanje. Ma sto mi govorili o tome. Cekao je da mu sjedne hich kick i da rijesi utakmicu. Ali docekao je poraz. Kao uvijek kad ide s tom namjerom u match. Eh Mirko Mirko. Idi popricaj malo s Randlemanom da ti objasni zasto si opet pao..Blah....
baš sam htio isto napisati...

ušao je pasivno u meč, podcijenio protivnika i to je to.

a priče da nije fizički spreman ostavite nekom drugom pričati.

ali opet, mora boljeti kad padneš od vlastitog oružja. i to kakvog, nego vrhunskog high kicka, kave i sam je rijetko izveo ovakvom silinom.

slučajno sam gledao meč sa jednim prijateljem doktorm koji je objasnio zašto je onako pao... dobio je udarac u neki centar na vratu, koji automatski na pritisak baca tijelo u nesvijest, automatizam, da bi srce lakše pumpalo krv u mozak... centar nekakav za tlak...

ali grdo je izgledalo....
Gabre je offline