View Single Post
Staro 12.12.2003., 09:39   #33
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking isusek,isusek......pa kaj su ti vrane mozak popile....

[QUOTE]Originally posted by RAK
[B]

Nadalje, mislim da nije dobro zamjeriti se jednom bilderu jer je opće poznato kako se izgrađuju mišići. Ne možemo se mi mjeriti s likovima koji jedu savršeno prirodne proteine, dok se mi hranimo genetski modificiranom svinjetinom koju smo kupili od Jože dvije ulice dalje. Još bi napomenuo da je vrlo loše uspoređivati običnu tehniku borbe sa izuzetnom snagom koju bilderi imaju. Ipak oni mogu dići i po 25 kg na listove nogu. Ne bi htio da se Mitzek sastane s tim strojem za ubijanje jer bi izgubio prijatelja. Znam da Mitzek ima srce ali taj strah ne bi izdržao.

QUOTE]Originally posted by RAK

ma nisam ja,to su mene ovi forumasi uvukli u frku.....ja sam ti pitom kak pitomo jagnje,cak se i rasplacem nad covjekom kojem stanem na nogu u tramvaju...(nakon posjete u bolnici i izvrsene amputacije noge,,)...jee,nemam nikakve sanse protiv takvog stroja za ubijanje ...ne,ne nikako..,a nisam ni tak lepi,jaki i veelki kak BB(BRigite Bardot ili..) a bogami niti tak nepristojan ni tupav(siroko celo,kvrgav mi nos,nebojte se deco, zapru me po noci..)

svi bi se oni tukli ,sam da moja leda podmetnu mesto svojih...

a meni bi kao tesko palo,pogotovo kaj bi me posle "mitili "po Medvedgradu i inim zalogajnicama!!(ja bez Raka nejdem,on je moj mentor i guru,sam ak bu i on za stolom ja idem s vama.. )

ali,salu na stranu ,jel bu nam uletil ban od poglavica...ma idem ja na zderonje,tam bar nema svrtana..
mitzek je offline   Reply With Quote