21.04.2007., 10:40
|
|
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Autor igorba
Što se H42N tiče, evo baš sam sad za tebe napravio usporedbu njega i BenQ-a 1640 u čitanju CD-a. Brzina čitanja skoro jednaka (21x-46x, nije full medij, oko 70min), okretaji negdje oko 10200-10300 za oba snimača, razina buke podjednaka, s tim da je BenQ meni malo neugodniji za uho jer uz "šum" se kod njega malo čuje (ali samo malo) nekakvo visokofrekventno zviždanje, a kod LG-ja ne. Napominjem da je ovaj primjerak BenQ-a dosta tih, prethodni (isti model, samo proizveden 2 mjeseca ranije, bijela, a ne crna maska i k tome malo drugačija od ove) bio je kod čitanja dosta glasniji od ovoga. Dakle, od ne baš glasnog BenQ-a, LG je još za nijansu tiši (naravno, ovaj moj primjerak, tko zna je li tako sa svima).
|
hvala na usporedbi, ali nisi trebao. uvjerio sam se i sam u tišinu benqa a pogotovo mi se svidjela lgeva tišina. zato me i zanima samo još ovo za lite-on.
uvijek se nasmijem kad čujem "cvrčanje" iz benq-a kad on snima / čita. vjerojatno prilagođava brzinu, vrtnje za bolje snimanje.
EDIT: malo sam pretraživao po netu i naišao na ovaj link.
tamo je slika i jedan logo - preporuka od pcchipa, hm, možda zna tko koji je to broj? malo ću se dati u potragu pa da pročitam taj broj, iz znatiželje samo
http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_i...roduct_id=6415
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 21.04.2007. u 11:42.
|
|
|