View Single Post
Staro 12.12.2003., 09:05   #32
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
.. covjeka sam upoznao i osim sto je nespretan i gubi stvari je fakat ok decko..

E jesi zapeo. Uloviš me na "jedan od" loših dana i sad imam stigmu za cijeli život?

BTW Mogu samo reći da sam pomalo iznenađen koliko trgovaca hardverom prati ovaj forum. Možda ne oni direktno, ali uvijek saznaju kad se nešto o njima piše. Tako moram pohvaliti Senso. Razgovaram ja jučer sa jednim zaposlenikom navedene firme, spomenem mu ovu raspravu (naravno da se on nije mogao načudit MS napajanju i reklami Intela pokraj Ferrarijevog bolida, kojem je sponzor AMD). Inače, čovjek je znao za slučaj ponude intel ploče i AMD procesora (ili je bilo obratno? nije ni bitno). I čovjek je lijepo objasnio da je to novi dečko, još se nije uhodao, zbunio se malo i tako. Ali mi nije ni psovao ni prijetio.

BTW Činjenica je da servisi (pa i časopisi, iako to svrtane, nema puno veze s temom) uzimaju "šegrte", pa ih priuče poslu. I takav pristup me ne bi smetao (dapače, pohvalio bih ga) da ti "šegrti" ne odu negdje drugdje, jednom kad nauče sve potrebno.
Elven je offline   Reply With Quote