Evo, sad idem na put, ali nisam mogao još jednom ne pogledati kako se rasprava razvija.
RAK, legendo, tebe mi je uvijek milina bila za čitati.:clap: , RAK!
Svrtane, rekao si da mogu sve nabaviti. Kako mogu sve nabaviti kada nemaju niš navedeno u cjeniku? Kako ću ja znati da mi nešto mogu nabaviti kad to nigdje ne piše.
Postoji samo jedna default reza i postavke, iz jednostavnog razloga da bi rezultati bili usporedivi sa ostatkom svijeta, isto kao što metar ima u Hrvatskoj 100 cm, tako i u Australiji ima 100 cm. Ako nešto mjenjaš, onda trebaš navest "kod nas metar ima 123 cm" ili * i sitnim slovima na dnu slike objašnjenje.
Sve ostalo je kazneno djelo namjerne obmane kupca i da živimo u drugačijoj zemlji, 3DMark bi tipa tužio za gadne pare zbog iskorištavanja 3DMarka u reklamne svrhe bez prethodnog dopuštenja i rušenja ugleda (ono što je od njega ostalo) 3DMarka lažnim i neusporedivim rezultatima.
Zato, nemoj ih braniti, imaju on vrsne marketingaše, koji nisu znali ovo što sad pišem, jer da jesu, ne bi stavili to na svoj web ni u tom obliku. Ali ne priznaju svoju grešku jer su on Nepogrešivi i Svemoćni Autronic, čiji zaposlenik će nas išamarat i slomit kičmu ako kažemo nešto protiv njih, da ne spominjem ništa prostije.