View Single Post
Staro 12.12.2003., 03:53   #30
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
DR.RAK at His best!

RAK AT HIS BEST!!!

Citiraj:
Originally posted by RAK

Ispad nekog jadnika koji se pohvalio da radi u servisu svako nije razlog za koncenzus cijelog foruma.
Ovisi kakav ispad!

Citiraj:
Originally posted by RAK

Opće je poznato kakvi stručnjaci rade u servisima. Njihovu stručnost i znanje smo svi iskusili na svojoj koži i to je bio valjan razlog da naučimo i mi nešto o kompovima.

Više nego valjan! (Krivo okrenut ventilator koji ima još k tome i strelice an sebi)!
Citiraj:
Originally posted by RAK

Doduše, u vrijeme kada sam ja počinjao, mogao sam pitati samo sebe.

Sarkazmo!

Citiraj:
Originally posted by RAK

Divni ljudi koji rade u servisima su toliko dobro plaćeni za svoj posao da je sasvim razumljivo da imaju toliko znanja. Osobito je jasno kakvi su to stručnjaci koji završe fakultet i rade za tolike astronomske plaće.
LOL!!! ROFL!:clap:

Citiraj:
Originally posted by RAK
Nadalje, mislim da nije dobro zamjeriti se jednom bilderu jer je opće poznato kako se izgrađuju mišići.
Steroids, the Bodybuilder's best friend!

Citiraj:
Originally posted by RAK
Ne možemo se mi mjeriti s likovima koji jedu savršeno prirodne proteine, dok se mi hranimo genetski modificiranom svinjetinom koju smo kupili od Jože dvije ulice dalje. Još bi napomenuo da je vrlo loše uspoređivati običnu tehniku borbe sa izuzetnom snagom koju bilderi imaju. Ipak oni mogu dići i po 25 kg na listove nogu.
I dve tone na Benchu! To si zaboravio.

Citiraj:
Originally posted by RAK
Ne bi htio da se Mitzek sastane s tim strojem za ubijanje jer bi izgubio prijatelja. Znam da Mitzek ima srce ali taj strah ne bi izdržao.
LOL!!!ROFLMAO!!

Citiraj:
Originally posted by RAK

Jednostavno ne znam na što bi vas prije upozorio ali ono što slijedi bi isto tako moglo biti i na prvom mjestu. Naši vrli serviseri su vrhunski marketinški stručnjaci kao i vlasnici tvrtke. Već se vidjelo na djelu kakav se medijski prostor dobije kada se kradu Windwsi te sam i ja zaključio da bi bilo vrlo dobro da ih i ja počnem prodavati. Jedini je problem što nemam firnu koja će mi nabaviti sve što ja hoću te tako ne mogu doći u posjed najnovijih verzija MS proizvoda. A takvi se ipak najviše traže. Može me netko kontaktirati da mi ponuti početni kapital.
Oglasnik je tvoj prijatelj!

Mala Digresija, koliko malo mozga moraš imat da u oglasnik staviš oglas tipa: PC igre i Progarmi najnovije igre 15 programi 30Kn? Isto tak možeš stavit Dilam drogu, Ubiajm po narudžbi, silujem i pljačkam!

Citiraj:
Originally posted by RAK

Prvi je plan da sve to prodam Autronicu jer vidim da je to tamo vrlo cijenjeno i traženo.
Posebno mišljenje kupaca!

Citiraj:
Originally posted by RAK

Znam da su moje kolege na ovom forumu malo previše temperamentne te bi se u njihovo ime htio ispričati vrhunskom majstoru kao i njegovom gazdi. Želio bi i zamoliti ih da slože meni sličnu konfiguraciju tako da bi mogao kolege razuvjeriti u mišljenju da ste vi lopovi.
Ma nismo mi temperamentni, mi samo malo burnije reagiramo!:clap:
"Vrhunskom majstoru i gazdi" GENIJALNO!!!!!!

Citiraj:
Originally posted by RAK

Siguran sam da bi mi bez ikakvih problema zamijenili diskove ako nekim slučajem ipak otkažu poslušnost.
"Hm disk ima tvorničku grešku, al mi vam ga nemremo zamijeniti možda ste vi na njega stavljali podatke"!

Citiraj:
Originally posted by RAK

Znam kako će ovaj moj napis izgledati ali bi svakao htio izbjeći da me ovaj stroj za ubijanje prepozna na ulici i razbije me. Ipak sam ja običan jadnik bez mišića i bez elementarnog poznavanja informatičke tehnologije te će mi na oba ta polja biti potrebna pomoć onih koji su tu već etablirani.
GAJBA ZA RAKA
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote