View Single Post
Staro 12.12.2003., 01:11   #25
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Meni osobno je zal kaj sam se tek sad vratio u raspravu i propustio naj bolje. Procitao sam cijeli thred i ovaj novi i ostao zadivljen gluposima napisanim ovdje naravno doza smijeha nije prestajala skroz negdje do kraja tako da je bilo i zabavno citati. Kaj se tice psovanja i prijetnji stvarno je nedolicno i to je trebalo rezato by moderatori ali kaj tu je. nakraju mi je zal kaj se tip jos ni javio na kraju (mozda ste mu stavili ban) da jos jednom provijeri tvrdnje koje je napisao. Nekazem da je krivo ovo ono. ALi kao sto je Kova rekao mogao je napisati da ni u defultnoj rezi i svi duhovi mirni.

Nego su isli kao prodat foru sa 13000 na defult pa morti popusimo. i onda kad su skuzili da mi tu pljujemo jer je nerealno i sve poceli se jos svadjat i tu je vrag odnio salu i sve otislo kvragu.

kaj se tice hit sajma. Isao sam sa Kovom i njegovim frendovima prvi put nismo ni skuzili da je p4EE na autronicovom standu a mi pretrazili cijeli sajam, da bi tek na izlazu uocili. I prva reakcija valjda skoro iste sekudne kad samo ugledali konfu, odmah nam je opalo u oci MS napajanje i odvalili se od smijeha da to ni bilo normalno, toliko o "Hitu sajma". To je mozda moglo impresionirati prave neznalice . Cak i ja koji u startu nisam bas vjerovao skupljim napajanjima sa mid-end konfe znao sam da su obavezne za takve mrcine!! a cinjenica da ga nismo mogli uopce naci govori o njihovoj sposobnosit marketinga!!

Da u autorinicu odmah rekli to je napravljeno tim i tim sve bi bilo u redu malo bi se nasmijali i nikom nista osim mozda koji bod manje ugleda autronica. A ovim ponasanjem kod mene su izgubili i malo bodova sto su imali tako da svima preporucujem, koje znam, da autronic izbjegavaju u jednom velikom luku!!

Edit: ispravak gresaka pri pisanju.

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote