View Single Post
Staro 12.12.2003., 00:31   #20
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Svi znamo kako smo voljeli UNPROFOR-ce... Svrtane, čovjek sam kaže da ima sve na raspolaganju, a svaka firma koja drži do sebe će nabaviti ono što joj treba i što kupci žele. Tek Autronic, kod kojih ima svega! (77 je to napisao) To što drže samo šrot napajanja, samo govori o njima i sa kakvom klijentelom posluju (prodam ti mačka u vreći) i tko kod njih kupuje.
Evo objasnit ću ti kako može staviti. Nazove distributera Enermax-a, Antec-a, AOpen, Tagan-a, Fortron-a, ma i TASK-a i kaže, "Trebamo napajanje, ako smo zadovoljni i naši kupci ga traže, ponudit ćemo ga u cjeniku". U trgovini se sve može, a onaj tko kaže da je nešto nemoguće, nije pravi, već priučeni trgovac. Naravno, sve će to i naplatiti. Sad ja pitam, zašto oni imaju samo ta napajanja u ponudi? Marketing : "product positioning", prouči Kova77, pogledaj onu tablicu sa 9 ćelija, možda saznaš nešto o "rip off-u"
Čak HGŠrotu su shvatili kakva su MS napajanja, prodavač mi kaže da ne uzimam to, da imaju reklamacija ko blata, a frendu mi je MS napajanje skurilo cijeli komp. P4EE radi sa tim napajanjem, dokle, ne zna se. Štednja na tako vitalnom dijelu kompa samo pokazuje slagačevu "stručnost" i profesionalizam tvrtke za koju dotični radi.
Hit sajma 2003 sa MS napajanjem...LOL I takav čovjek mi kaže da je dobro složio komp, sa onakvom šumetinom kabela, jer su naime to pametniji od nas slagali. Konfa je namjenjena hvaljenju, a ne da se ljudi koji nešto znaju zgražaju i smiju. Toliko o tvom argumentu. Ako se ideš hvaliti, onda je bolje da se imaš čime hvaliti.
Ovo sa časopisima neću komentirati, jer niti radim za časopis, niti mi je to struka.
PROBLEM je odnosa prema kupcu, kad zaposlenik firme daje takve odgovore i služi se prijetnjama, umjesto da argumentirano dokaže da nisam u pravu.
Postoje nešto što se zovu default postavke, te je svrha svakog benchmarka da pokaže performanse nekog sustava napravljene u usporedivim uvjetima. Bez njih, svrha benchanja se gubi, kao i povjerenje u sustav benchanja. Ako nešto nije po defaultu, stavi se * i malim malim slovima napiše "dobiveno u rezoluciji 320x200@16b". Osnove marketinga, kojeg tako dobro Kova77 poznaje. Da ne govorimo o kršenju EULA licence.
Moji argumenti stoje.
PS.ljudi, idem spavati, sutra idem vu kolinje, nema me možda do polovice sljedećeg tjedna u Zg, tako da budite dobri, ne dajte da vas svakave budale zezaju, kamoli prijete. Svojim postupcima i riječima su rekli više nego što bilo tko od nas može reći o njima. Neka im Bog prosvjetli pamet, ne znaju što čine. Ajde, vidimo se!
Sky je offline   Reply With Quote