Zato sam i rekao da neka se Balkan ostavi doma. Sto mislis kako je meni bilo citati post koji je elven tamo kopi/pejstao? Citam i citam i gledam kako elven psuje!!!! I nis mi jasno..onda napokon objasnjenje da je to dobio na PM..fala bogu .. covjeka sam upoznao i osim sto je nespretan i gubi stvari je fakat ok decko..
a to sto netko prodaje me iskreno bas briga...to je njihova a ne moj problem.
imao sam i ja neugodnih iskustava s prodavacicom na telefon u Autronicu ali ti isto tako mogu reci da poslije kad sam dosao sam tipove u ducanu gnjavio ko marvu a oni su s hepi fejsom trckarali oko mene..
niti u jednom od starijih ducana nisam cuo za ne probleme...vjeruj mi...za svaki ti mogu reci po neku losu iz prve ili najvise druge ruke..pa ono..
i da stari moj svi ducani imaju probleme sto moraju uzeti one koji hoce raditi za te pare...jer oni ljude nauce pa onda oni poslije rade na svoju ruku za 10x vece pare..pa onda opet uzimaju klince iz susjedstva pa opet prica se ponavlja...
ako cemo tako i neki su u casopisima tako zavrsili..ne istim putem ali nekim drugima... skupis malo iskustva i odes za parama..