Citiraj:
Autor Vuco
A kaži ti meni, zašto ja njemu ne bih mogao odgovorit ? Po ćemu je to odmah srozavanje foruma ?
Jel ga buljo upozorio za sig ? Je, jesam ga ja upozorio za jezik - jesam.
Još mu želimo pomoć da vidi di je pogriješio, tako da barem to on sam ispravi prije nego mu admin sve to makne skup s njim, i to nije dobro ?
P.S. Od ovog sveg kaj si ti nabrojao da mu napravimo, moderatori ne mogu ništa!
EDIT:
Uostalom, što mu nisi poslao ti npr. PM pa mu kaži kako se napravi buton dole u sigu ? Što misliš da ako nisi moderator ili admin da nemreš pomoć? Ili da to nije tvoja dužnost ?
|
To što moderatori mogu ili ne mogu nije moje da znam. A tipu s takvim nastupom po kojem je većina članova ovog foruma neandertalci i štatijaznam nemam što odgovarat pomagat ni pisat PM. Ni ja ni itko drugi na ovom forumu, pogotovo ne istaknutiji članovi, što moderatori uostalom i jesu.
I da, srozavanje je foruma dozvoljavat takvoj ekipi da s time prolaze. Uostalom jedno od osnovnih pravila je da nema vrijeđanja, čovjek uredno izvrijeđa u prvoj rečenici pol foruma i nikom ništa.
Ono što ja mogu i jesam napravio je da prijavim post. Likovi poput ovog nikakav drugi pristup ne zaslužuju. Uostalom dečko se ni nakon svih upozorenja nije udostojio niti obrisat sig, pa tek onda saznat kako napravit "gumb", niti se udostojio editirat prvi post.