View Single Post
Staro 20.04.2007., 15:50   #77
vlincx
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Evo nisam ekspert ali saslušajte moje skromno mišljenje.Danas mislim koju god procesor uzmeš novije generacije znači am2 ili dual core nečeš pogriješit isto mogu i tvrdit da se danas da složit super komp za 2500kn. Istina je da i na ovom forumu ima dosta entuzijazta i svi guraju svoga konja za utrku, i da intel i amd nisu firme koje će propast (ako i propadne vrlo brzo bi se našla konkurencija) ili koje će otkupit jedna drugu jer američki i svjetski zakoni bi to označili kao monopol i nebi dopustili udruživanje ili otkup.
Kad na kraju gledaš možeš ti dat 20000 kn za neki dual core perverziju od amd ili intela i da ti nevrijedi ništa nego da ti stoji u kutu i skida xxx materijale dok će drugi sa običnim komp od 2500 kn radit webdesing programirat itd. i izvuć puno više iz tog kompa nego šta može ovaj prvi od svoga.Danas više nije pitanje brzine kompa nego znanja koje ima onaj koji upravlja njime.

I svima koji misle da je Amd negdje otišao mislim da se grdno varaju Amd je uvijek bio tu i mislim da će još dugo vremena biti sa nama
vlincx je offline   Reply With Quote