e fakat mi je ove rasprave pun qrac...
Svi ovdje koji su se nasli pametni pricati i s jedne i s druge strane moram priznati da ste biseri na n-tu...i tvrdo stojim iza toga..
malo pristojnosti ne skodi nikome!
1) kova77 je lijepo rekao da je on slozio racunalo i nije on radio 3dmark 2k3 bench! stoga svako napadanje nema smisla...!!!
2)objasnite mi kako da u taj komp stavi enermax,antec ili koje god name napajanje ako prodaju samo powermax ili ms kako god se vec zvalo..
druga strana price
1) casopisi: jedan poznanik koji je javio u rad jednome od caspoisa mi je sam rekao da je jedini na intervju-u znao nabrojati graficke kartice..ne po imenu nego po chipu
..ako je voljan javiti se neka se javi...ja necu govoriti tko je niti koji je casopis u igri...
2) neki odavde su koliko sam ja dobro shvatio se ulegli po tim istim casopisima koje vi vrijedate...gore navedeni ne upada uu navedenu dvojku ili trojku..jednog od njih vrlo cijenim i namjeravam pogledati poneki sljedeci broj da vidim jel nastavio s dobrim pisanjem ili ne...a inace do saznanja o toj informaciji sam se slobodno kunio da taj casopis vise necu dirnuti..
..ovdje navedeni zna tko je, a i oni koji su ovdje malo dulje znaju na koga mislim...
-------------------------------------------------------
Uostalom sto vas briga sto je neko stavio u koje racunalo...jel taj p4ee radi s ms napajanjem? radi koliko sam ja shvatio...
da li mozemo uzeti marketinskim trikome da je 13k u 2k3? mozemo...a sto smo napravili amd-u kad je uveo PR rating? nista...svi ga koristimo..da li je to prevara ili marketing?
ako nije gore navedeno tocno na kojoj rezi radi onda da to se moze po meni smatrati i maketingom i prevarom..kako ko hoce...
uopce ovakva rasprava nema smisla...pogotovo ne koristeci jezik koji je koristen..
slobodnon komentirajte ovo ali bez krcmarskih i slicnih izjava..njih sacuvajte za svoje doma...biti ce vam zahvalni...toliko o kucnome odgoju nekih