View Single Post
Staro 20.04.2007., 12:48   #66
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Pogotovo onaj dio da C2D kupuju fanboy-i sa previse love O_o
Pa covjece, bilo tko tko je dosao ovdje na forum za preporuku za novi komp, odgovor je bio C2D, sa obrazlozenjem da "je u ovom trenutku blesavo ici na bilo sta drugo". A sad se pojedinci javljaju i kazu, no no, vi ste snobovi. Ne kazem da su ti isti preporucavali c2d, da ne bude zabune, jednostavno su sutjeli.
tu si u pravu, i ja sam samo gledao i sutio.
zasto....tesko je reci. s jedne strane ekipa je u pravu, trenutno je najbrzi itd. protiv toga se tesko boriti. isto tako oko c2d je stvoreno toliko bajki i prica da je to nevjerovatno, pretpostavljam da je tome razlog sto su zakleti intelovci konacno docekali svojih 5 minuta koje nisu vec dugo vidjeli. pa se djeca vesele......neka. naravno ima i ovih par prodanih dusa kojima je i prije superpi bio glavni razlog da se sutra probude. ma razumijem i njih, treba na svijetu i takvih
no svi zaboravljaju napomeniti da ako neces OCat i to poprilicno c2d je vecini kojoj se preporucuje totalno neisplativa solucija. inace bi i samo zbog toga reagirao no...

mislim da je ipak presudilo to sto kad traze preporuku ljudi se ponasaju ko begovi, lova nikad nije problem, preseravanje u 98% slucajeva, ako se i trazi sto povoljnije rjesenje onda nije za njih nego za frenda....ma komedija. nemam neku zelju sudjelovati u komedijama pa ih obicno izbjegavam
i da, nije za mene nikakav snobizam ili pokazatelj da ima previse love kad netko kupi c2d nego kada ima vise nego odlican (amd ili ne) procesor i plocu i onda predje na c2d da bi postao rezultate na superpi temu.
greg SE je offline   Reply With Quote