View Single Post
Staro 11.12.2003., 23:42   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
A jel može jedno malo sublekasto pitanje, mislim spomenuti kromanjonac odgovara profilu nekoga tko bi mogao raditi u spomenutoj firmi (isprika svim onim divnim ljudima koji rade tamo, da ima i takvih tamo ),a je li netko trace-ao njega jel bi on stvarno mogel bit od tamo, da nije on neki poluprištavi pepeljarko koji si je kupio komp u toj firmi pa ga sada cijeli kvart pljuje da je krelac nepismeni uz toliku dioptriju pa tumači salo kao mišiće pa je sad on stao u obranu svoje igračke da ga tata ne bi ispeglao radi minusa na bankovnom ili nekaj tome slično ...:confused: Mislim mi tu "blatimo" jedan "ugled" jedne "dobre" "hrvatske" tvrtke pa da ne ispadnemo papci koji nasjedaju na kojekakve provokacije ... Mislim Kova77 tek tolko da znaš ova ekipa ovdje prek 3 banke (to ti se čita preko 30 godina mladosti ) ipak radi u HVu (neke čvrknje nosi po ramenima), radi u veleposlanstvima i ambasadama na osiguranju, IBM, SIEMENSU (onom njemačkom) ne ovom kvazi domaćem, Porscheu, Microsoftu, Jonson&Jonsonu, ... mislim to su mjesta za koje bi većina dala lijevi testis da radi tamo, a tamo se ne radi preko mame i tate nego preko pameti dete drago ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote