View Single Post
Staro 19.04.2007., 22:21   #1
jole777
Premium
Moj komp

jole777's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
par pitanja (uglavnom pomoc njubari-meni i bratu)

bok svima!
evo imam jos par pitanja za forum,molim vas da se ne ljutite jer i sam znam da su noob-ovska.
nakon dva kupljena gamerska pc-a mislili smo (ja i brat) da smo sve napravili al onda smo vidjeli ovdje threadove o tihim ventovima,hladilima za intel itd.
posto me na kladionici neki dan lijepo potrefilo imam i za mali upgrade :-)
procitao sam dosta threadova i zanima me ovo a da strucnjaci potvrde koji to znaju i isprobali su:
1.) da li su oba dobra izbora hladenja za intel(jedan je e6400 a drugi komp ima e4300) freezer 7 pro za 175kn ili COOLERMASTER, Hyper TX INTEL za 139kn koji je bolji?
2.)procitao sam da izlaze ddr3 memorije na 1333mhz uskoro(ono 1333 nisam siguran a ni za uskoro se ne bi okladio) pa me zanima sto je sa nama koji imamo asus p5b delux ploče da li postoji kakav bios upgrade da i mi podrzavamo te frenkvencije ili bar ove 1066 ddr2 memorije ili ce nam dotad ploce zastariti?(ono 1066mhz vidio u ve-milu OCZ memorije na tim taktovima)
3.)koliko je standardan overklok e4300 a da je sigurnost i stabilnost sustava zagarantirana 24/7 bez gasenja.
takoder i za e6400,znaci na koliko da ih se klokne i tako ostavi za stalno?
4.)da se nadovezem za te memorije da li da i dalje preporucujem asus p5b delux plocu kao jaako dobru jer me iznenadilo to kad mi je frend reko da ju nece jer mu lik u trgovini reko da ne podrzava 1066mhz memoriju?on mu je htio dat neku drugu skuplju puno.nisam znao sto reci pa evo bas me zanima.
5.)da li itko zna da li ovo vodeno rijesenje vrijedi za ove novce http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.003.011
u usporedbi sa npr freezer-om.
-------------------------------------------------------------------
evo to je to,stavio sam vam brojeve da ne morate puno pisat iako bih volio ako koji strucnjak pozeli detaljnije objasnit bilo sto rado cu procitat i nauciti
takoder ako naidem na jos kakvu poteskocu htio bih se ubaciti u ovaj thread naknadno.hvala vam puno!
jole777 je offline   Reply With Quote